Din hund & kattbutik

Specialbutiken för hund och katt

Ett bra hund- och kattliv börjar hos oss – specialbutiken för hund och katt. Förutom ett stort utbud av tillbehör så erbjuder vi även tjänster som kloklippning, vaccinationer och chipmärkning.

Mammut Hund & Katt Hundsport startades 1981 av Jörgen, Peter och Mia. Numera drivs butiken av mig, Mia, bl a med god hjälp av mina hjärtesnälla dobermanns.

Välkommen in så hjälper vi dig!

Mammut Kundklubb

Gå med i vår kundklubb så skickar vi med jämna mellanrum ut information om erbjudanden och evenemang. Du registrerar bara namn och epost adress och vill du inte längre vara med så skriv till hej@mammut.nu

Fackhandel med kompetens

Vi är en fackhandel med inriktning på hund och katt. Utöver vårt varuutbud ger vi gärna råd, tips och hjälp till hund- och kattägare. Vi har fördjupad kompetens inom en rad olika områden som exempelvis; näringslära, utfodring, beteende och skötsel. Vi har även genomgått ett antal olika utbildningar inom Svenska Kennelklubben och Svenska Brukshundsklubben. Ni kanske har barn och undrar vilken hund eller katt ni vågar skaffa, hur lättskötta de är, vilken grad av passning som behövs eller vad de äter. Tveka inte, kom bara in och prata så skall vi göra vårt bästa för ert hund- och kattliv.

Kontakta oss

Kontakta oss för gratis rådgivning kring allt från utfodring, näringslära till hund eller kattköp. Använd gärna formuläret nedan för kontakt. Ange epostadress eller telefonnummer i meddelandet så att vi kan nå dig.

Här hittar du oss
Mammut Hund & Katt

Karhögstorg 8, 22355 Lund

046-211 21 22
hej@mammut.nu

Öppettider
  • Måndag-Tisdag 10:00-18:00
  • Onsdag 10:00-19:00
  • Torsdag-Fredag 10:00-18:00
  • Lördag 10:00-14:00

Se aktuella öppettider här

Something is wrong.
Instagram token error.

mammuthundkatt

Follow
Hämta fler