Välj en sida

Kattsand och kattströ

Hos oss hittar du ett stort utbud av både sand, strö och lådor – allt från de stora märkena till vårt eget märke Mijau

Vi har både sand och strö för kattlådan och vi hjälper dig gärna med råd om vad som passar dig och din katt bättre.

Cat's best

Helt naturlig kattsand, utan kemiska tillsatser och komplett biologiskt nedbrytbart. Ströet är mycket effektivt genom aktiva träfibrer som kan absorbera fukt effektivt – upp till 7 gånger sin volym.

Companion

Kattsanden med starkt klumpbildande förmåga som låser in lukt och motverkar söndersmulning.

EverClean

Ett välkänt kattsand i flera varianter. EverClean är högabsorberande och klumpbildande som med patenterad teknik stänger in odörer istället för att maskera dem.

Intersand Ecolife

Kattströ Ecolife är ett naturligt och biologiskt nedbrytbart kattströ som är tillverkat av en speciell mix av majs och vete vilket ger en naturligare konsistens för katten. Miljövänligt och ekologiskt. 

Mijau kattsand

Vår egen kattsand som du bara måste prova! Finns i tre varianter som alla har klumpbildande och luktabsorberande egenskaper i absolut toppklass. Populär och mycket prisvärd.

Monster Amazing Cat Litter

Monster kattsand har en unik formula som kontrollerar dålig lukt i alla stadier. Formulan ger också maximal klumpbildning med minimal dammspridning.

PeeWee

Svenska PeeWee-systemet är enkelt, säkert och miljövänligt för dig och din katt. Kattströ som är 100% biologiskt nedbrytbart och komposterbart tillverkat av spån från omsorgsfullt utvalda svenska barrträd, gran och tall. 

ToaLätt

Biprodukt från papperstillverkning baserad på ren nyfiber. Dammfri, neutraliserar lukt och inkapslar fukt. Kan med fördel även användas till andra smådjur. Svensktillverkat. 

Kontaktuppgifter

Välkommen till vår butik på Karhögstorg i Lund. Lättillgängligt för dig som åker kollektivtrafik, cyklar och går eller tar bilen. Gratis parkering på torget utanför – p-skiva kan du hämta i butiken. 

Telefon

046-211 21 22

Adress

Mammut Hund & Katt
Karhögstorg 8
22355 Lund

Öppettider:

Måndag-Tisdag 10:00-18:00
Onsdag 10:00-19:00
Torsdag-Fredag 10:00-18:00
Lördag 10:00-14:00